OM JESPER GILBERT2024-05-06T23:01:26+02:00
Musiker Jesper Gilbert jespergilbert.dk

Jesper Gilbert

Jeg har spillet som professionel musiker i mange år. Det har givet mig en meget bred erfaring med mange forskellige slags selskaber, arrangementer og fester. Du får en rutineret, høflig, glad og udadvendt musiker, der vil gøre alt for, at dit arrangement bliver en succes.

Kærlighed og nysgerrighed

Jeg er drevet af en inderlig kærlighed til næsten al slags musik. Derfor har jeg med stor nysgerrighed bevæget mig rundt i et utal af genrer. Dette giver mig i dag overskud til på stedet at vælge den rette musik til anledningen og følge stemningen på vej.

Hver gang jeg skal ud og imødekomme et nyt særligt publikum, har jeg min store erfaring og alsidighed at trække på.

Anmeldelser

Jesper Gilbert spiller keyboard og guitar

Stemningen stiger

Jeg elsker at lægge en dejlig og behagelig stemning under gæsternes samtale med fine gamle og nyere melodier, man kan nikke genkendende til.

Og jeg glæder mig hver gang over, når stemningen stille og roligt stiger, og folk kommer ud på dansegulvet. Når folk danser og fester, og energien vokser, så alle bliver glade og forløst, inden aftenen til sidst afrundes smukt.

Jeg spreder glæde gennem musikken

Jesper Gilbert
Dinner and dance ved musiker Jesper Gilbert jespergilbert.dk

Opgaven

Det er min fornemmeste opgave at lytte til ideer og tanker fra dig, der bestiller musikken. På den måde er jeg brugsmusiker i ordets bedste forstand, og jeg vil gøre alt for, at arrangementet bliver lige i den ånd, du gerne vil have det.

Jesper Gilbert guitarist jespergilbert.dk

Genrer

Siden jeg var ung, har jeg elsket at lytte til alt mulig musik og at nydt at øve mig. Jeg har spillet og spiller stadig i et en del af flg. sammenhænge og genrer:

Festbands

Partybands

Swing

Jazz

Latin

Pop

Rock

Country og blues

Caribisk socamusik (10 mand)

Brasiliansk (bossa nova, samba, choro)

Børnemusik og -underholdning

Julemusik og -underholdning

 • Særlige ønsker: Ring og hør nærmere 3024 5024
Underholdning og fællessang med Jesper Gilbert

Fællessang

Som tidligere højskolelærer brænder mit hjerte varmt for vores store skat af højskolesange og sange, der er gode at synge sammen. Jeg nyder, når jeg kan være med til at sprede følelsen af fællesskab og sangglæde ud fra næsten et hvilket som helst repertoire, folk kan synge med på.

Jesper Gilbert forfatter, kursusinstruktør, musik og underholder

Kurser

Som forfatter til 17 lærebøger om at undervise i musik, har jeg for øvrigt i årevis været instruktør ved stævner og kurser for musiklærere.

Jeg har undervist kor og har afholdt større korstævner.

Flere musikere

Med mit store netværk af professionelle musikere at trække på, kan jeg skræddersy musikken til dine særlige behov og ideer til dit arrangement.

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak om mulighederne for at musikken bliver lige den ånd i arrangementet, du ønsker.

Ring mb 3024 5034

Jesper Gilbert sørger altid for

 • At være i din tjeneste. Det er dit arrangement, som jeg understøtter på bedste måde
 • At alle aftaler overholdes
 • Du fritages på at bekymre dig
 • Præsentabel og velklædt fremtræden, så det passer til anledningen
 • Spiller baggrundsmusik afdæmpet og elegant, så folk kan snakke sammen
 • Gi’r den gas, så folk kommer ud på gulvet ved dansen.
 • Sætter en ære i at understøtte den ånd, du ønsker for arrangementet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Ankomst?2018-07-16T12:11:56+02:00

Jeg ankommer og opstiller medbragt udstyr i god tid, så jeg er spilleklar ved det aftalte tidspunkt.

Det tager en lille times tid.

Gear?2018-07-16T12:13:09+02:00

Som musiker medbringer man gerne en del gear, for at kunne spille. Jeg har som regel både sanganlæg, keyboard, guitarer og forstærker med. Det kan opstilles uhindret inden arrangementet.

Hvis musikken først er hyret til at spille til underholdning eller til dansen, skal man regne med, at det tager en lille time at gøre det hele spilleklart. Til gengæld foregår ankomst og opstilling lydløst med respekt for eventuelle indslag. Gæsterne hygger sig med at registrere, at ”der snart sker noget”.

Lydstyrke?2018-07-16T12:14:20+02:00

Jeg forsøger altid at finde en lydstyrke, der passer til situationen. Det kan ikke undgås, at folk nær højtalerne, hører musikken lidt højere, end dem i den anden ende. Derfor kan det ske, at der i den samme forsamling kan være forslag til både justeringer op og ned samtidig. Det plejer ikke at være et problem.

Hvis noget skal justeres, er du, ”the boss” og styrer min lydstyrke ”med et øjenbryn”.

Toastmaster og køkken?2018-07-16T12:15:17+02:00

Jeg er i løbende kontakt med toastmasteren og køkkenet, så jeg kan støtte op omkring aftenens forløb og eventuelle indslag. Hvis toastmasteren får kendskab til sange, får jeg gerne et eksemplar i god tid. Det giver mig mulighed for at finde en sangbar toneart og måske ”tilfældigvis” indsnige melodien i musikken inden indslaget, så alle ubevidst pludselig ”kender” melodien og vil kunne synge med.

Akkompagnement til sange?2018-07-16T12:16:27+02:00

I Danmark har vi en fin, gammel tradition med at skrive sange til festens midtpunkt. Hvis det skulle ske, kan man være sikker på, at sangen er skrevet i den allerbedste mening. For at respektere det store arbejde, gæsten har lagt i sangen, er det vigtigt, at den bakkes op med et støttende akkompagnement, så alle har mulighed for at synge med bedst muligt.

Ukendt melodi?2018-07-16T12:17:10+02:00

Det sker heldigvis sjældent, at sangskriveren har valgt en melodi, som er ukendt for de fleste. Jeg kender mange melodier, men for en sikkerheds skyld medbringer jeg altid en del sangbøger, så jeg vil kunne slå melodien op.

Skålsange?2018-07-16T12:17:51+02:00

Jeg tager som udgangspunkt ikke initiativ til skålsange, men kan støtte op, hvis du eller nogle i selskabet lægger op til det.

En gang imellem kan der sidst under et dinner-selskab være enkelte, der får lyst til at nynne eller synge med på en melodi, de hører. Hen mod slutningen af måltidet kan lidt sang faktisk være med til at løfte stemningen, og folk gør det som regel af lutter glæde. Men husk! Det er dig, der styrer, om du synes, jeg skal støtte op, hvis det skulle ske.

Dans?2018-11-10T18:33:51+01:00

Jeg har god erfaring med, hvilken musik der passer til forskelligt publikum og forskellige aldersgrupper.

Tit vil musik, gæsterne hørte i deres ungdom, gøre dem ”unge igen”. Det skal selvfølgelig krydres med noget nyere op gennem tiderne. I disse ”vild med dans”-tider, kan der være en del, der gerne vil afprøve lidt standarddanse. Ved blandede aldersgrupper, skal der som regel være lidt for enhver smag, men tit er rytmen det allervigtigste.

Aftaler?2018-07-16T12:18:54+02:00

Jeg noterer mig grundigt, hvad vi aftaler. Du kan regne med, at jeg gør alt, hvad jeg kan for, at det med musikken skal være så enkelt som muligt for dig. Jeg vil gerne fritage dig for bekymringer og medvirke til, at dit arrangement bliver en succes. Jeg har hidtil aldrig brændt en aftale og agter ikke nogensinde at gøre det.

Ledig dato?2018-07-16T12:20:07+02:00

Jeg svarer altid på din forespørgsel indenfor 24 timer. Hvis det er akut, kan du altid ringe til mig på mb 3024 5034.

Skulle der være andre musikere involveret, skal jeg lige have tid til at forhøre mig, om de er ledige på dagen. Hvis én ikke kan, har jeg i mit store netværk af meget kompetente musikere ofte mulighed for at kunne foreslå en alternativ mulighed, som jeg kan stå inde for. Hvis ikke, vil jeg altid være behjælpelig med at finde en anden god løsning.

Dobbeltbooking?2018-07-16T12:20:51+02:00

Hvis jeg eller nogle af de ønskede musikere skulle være booket i forvejen på dagen, sætter jeg en ære i at hjælpe videre til andre dygtige musikere.

Hvad får du?2018-07-16T12:21:28+02:00
 • En pålidelig, kompetent musiker, evt. flere
 • Sikkerhed for at aftaler om tid og sted m.v. overholdes
 • Gear opstillet og spilleklart i god tid
 • Leje af anlæg inkluderet
 • Transport ud og hjem af sanganlæg og instrumenter m.v.
 • Musik tilpasset arrangementet efter dine ønsker
Betaling2018-07-16T12:25:15+02:00

Gerne kontant på dagen

Prisen?2019-02-04T10:12:09+01:00

I prisberegneren kan du lege med forskellige modeller for, hvordan du vil sætte dit arrangement sammen.

Her er nogle at de faktorer, der indvirker:

Kvalifikation. Når man gerne vil have en musiker til at spille, skal man huske, at man betaler for højt specialiserede kvalifikationer, som det har krævet mange års arbejde at beherske.

Bookingaftale. Ved at afsætte dagen siger en musiker nej til muligheden for et andet spillejob.

Gear. En del af arbejdet er altid hjemmefra at pakke gear og instrumenter, transportere og ankomme i god tid, stille op og bagefter pakke alt sammen igen og køre det hjem. Alt dette (kedelige) arbejde gælder jo både ved lange, men også ved korte musikindslag.

Transport. Afstanden spiller naturligvis også ind på den samlede pris.

Antal musikere. Flere musikere afspejles selvfølgelig i prisen, men opvejes af fornøjelsen ved at opleve spilleglæden, når musikerne spiller sammen.

Samlet pakke. Med “Rolls Royce-pakken” har du mulighed for at skabe stil over dit arrangement, f.eks. med 2 musikere til både dinner og dance.

Samarbejdspartnere

Pianist Oscar Gilbert

Konservatorieuddannet pianist, som spiller hyggemusik, klavermusik til bryllupper, og lignende arrangementer. I øvrigt er han også min søn.

Eric Præst

Dygtig selskabsmusiker og spillekammerat

Katrine Rømhild

Vokaljazz

Cyclame

Det svedige Rock, Rhythm’n Blues & Soul-live-band

Little Jump

Jazz, jive and rock’n’roll

Jesper Lind

Jesper Lind, musiker og indehaver af Lind’s Kaffebar i Humlebæk

Zofia Hedvard

Spændende sangerinde

.

.

Galleri

Jesper Gilbert på sang, guitar og keyboard til festen

Jesper Gilbert live på Jazzklub

Celebrations spiller live til dinner

Zofia Hedvard Quartet

Præst og Gilbert Dinner & Dance

Fransk musik med Katrine Rømhild og Paul Kim

Zofia Hedvard med Guitar Lounge

God musik – god pris

Beregn let prisen for at få musik til dit arrangement. De ting, som har betydning for prisen er:

1. Booking af dagen

Ved at afsætte dagen siger en musiker nej til muligheden for et andet spillejob, men sørger for leje af udstyr, transport og opstilling fra ca. 1 time før spillestart samt nedpakning af udstyr.

800 kr. pr. musiker.

2. Timepris

Kvalifikation. Når man gerne vil have en musiker til at spille, skal man huske, at man betaler for højt specialiserede kvalifikationer, som det har krævet mange års arbejde at beherske.

+ 600 kr. pr. time pr. musiker fra aftalt tidspunkt for at være spilleklar til sluttidspunkt. Der vil være mulighed for at aftale overtid på stedet.

3. Transport

+ Transport afhængig af afstanden. Hvis to musikere bookes til et helt arrangement udenfor Sjælland, kan det ofte arrangeres i én bil,

Se transport    ⇔ 1 bil 2 biler
Nordsjælland 200,- 400,-
Øvrige Sjælland 500,- 1000,-
Lolland/Falster 800,- 1600,-
Fyn (inkl. bro) 1000,- 2000,-
Midtjylland (inkl. bro) 1500,- 3000,-
Sønderjylland (inkl. bro) 1500,- 3000,-
Nordjylland (inkl. bro) 2000,- 4000,-

Din pris

Således kan du nemt beregne din pris for den musik, du ønsker dig til dit arrangement.

  Book musik til din fest nu!

  Send din forespørgsel på festmusik her.
  Du bliver altid kontaktet indenfor 24 timer efter du har sendt forespørgslen, enten med en bekræftelse eller hvis der er behov for yderligere information.

  3 enkle skridt - sådan gør du:

  1. Oplysninger om festen

  2. Beskriv dit ønske til festmusik

  3. Kontaktoplysninger

  1. Oplysninger om festen

  2. Beskriv dit ønske til musikken

  3. Kontaktoplysninger

  Direkte kontakt

  Ring direkte på 30 24 50 34 og få en snak om mulighederne for musikken til dit arrangement.
  Eller skriv en mail til jespgilbert@gmail.com.

  Go to Top