.

.

.

.

.

Musik til bryllup

.

.

25 års erfaring

.

Elegant og stilfuldt

.

Solo

Jesper Gilbert

Dinnermusik med Jesper Gilbert jespergilbert.dk

Musikken til bryllupsfesten

Et bryllup kan ikke lave om! Derfor er det vigtigt, at alt er, som I gerne vil have det. Når jeg spiller musik til bryllup, er jeg meget opmærksom på, at alt ved musikken skal understøtte den stemning, I ønsker.

Velkomst før middagen

Invitation: Musik til bryllup med Jesper Gilbert

Når gæsterne begynder at ankomme og bydes på et glas, ønskes ofte musik. I dette tilfælde spiller jeg gerne elegant baggrundsmusik, ofte med udgangspunkt i klassiske temaer og dejlige jazzstandards, som understøtter den glade, forventningsfulde stemning.

Ankomst ved bordet

Ønskes musikken først fra gæsterne ankommer til middagen, spiller jeg festlig musik, når gæsterne træder ind i selskabslokalet og finder deres plads ved bordene. Hvis man ønsker det, kan brudeparret ankomme til sidst til Richard Wagner’s  flotte BrudemarchHere Comes the Bride

eller Mendelssohn-Bartholdy’s berømte Bryllupsmarch.

Dinner

Mens gæsterne spiser, spiller jeg behagelig baggrundsmusik med velkendte melodier og temaer lige så stille ”som blomsterne på tapetet”, så alle kan snakke uhindret og livligt sammen.

I løbet af måltidet er jeg i god kontakt med toastmasteren, så taler, indslag og akkompagnement til eventuelle sange afstemmes med køkkenet.

Under middagen stiger stemningen og musikken følger med, evt. suppleret med lyden af sprød guitar og måske senere varieret med lidt lækker ballad-sang. Hvis det ønskes, kan jeg evt. understøtte, hvis nogle i selskabet får lyst til at nynne eller synge med på nogle af melodierne hen mod slutningen.

.

Bryllupsmusik med Jesper Gilbert

Brudevalsen

Det er ofte traditionen, at man (efter aftale) afslutter måltidet med Niels W. Gade’s Brudevals, hvor brudeparret får mulighed for at glæde gæsterne ved at danse deres 1. vals som ægtepar sammen. Traditionen indenfor musik til bryllup siger, at man danser brudevalsen inden midnat.

.

Dinner and dance med Jesper Gilbert

Dinner og dance

Receptions- og dinnermusikken kan også udvides med underholdning, f.eks. fællessang og musik til dans med 1 eller flere musikere.

Emma Louise Hindle

⭐⭐⭐⭐⭐

Jesper ramte lige præcis den stemning, som vi ønskede til vores bryllupsfest. Jesper har en fantastisk situationsfornemmelse og gjorde vores dag fantastisk! Uendelig mange stjerner til Jesper.

.

Dinner duo

Dinner og dans med duo Præst og Gilbert

Præst og Gilbert

Der er mulighed for, at musikken til velkomst og/eller dinner gøres ekstra flot ved, at den spilles af en duo med 2 erfarne musikere, f.eks. dinnermusik med Eric Præst (piano/keyboard) og Jesper Gilbert (guitar).

.

.⭐⭐⭐⭐⭐

Jesper og Præst spillede til min datters bryllup og sjældent har jeg dog oplevet noget så fantastisk. Der blev spillet dejlig let diner musik af Jesper og senere trådte Præst så til og der blev spillet op til dans. Dansegulvet var stort set fuldt konstant. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til dem. Intet mindre en fem stjerne kan gør det.

.

.

Eller den lækre lyd af 2 guitarer med Flemming Honig og Jesper Gilbert, der spiller swing, bossa og jazzstandards m.m.:

Guitar lounge musik med 2 guitarer jespgilbert.dk

Guitar Lounge

God musik – god pris

Beregn let prisen for at få musik til jeres bryllup. De ting, som har betydning for prisen er:

1. Booking af dagen

Ved at afsætte dagen siger en musiker nej til muligheden for et andet spillejob, men sørger for leje af udstyr, transport og opstilling fra ca. 1 time før spillestart samt nedpakning af udstyr.

800 kr. pr. musiker.

2. Timepris

Kvalifikation. Når man gerne vil have en musiker til at spille, skal man huske, at man betaler for højt specialiserede kvalifikationer, som det har krævet mange års arbejde at beherske.

+ 600 kr. pr. time pr. musiker fra aftalt tidspunkt for at være spilleklar til sluttidspunkt. Der vil være mulighed for at aftale overtid på stedet.

3. Transport

+ Transport afhængig af afstanden. Hvis to musikere bookes til et helt arrangement udenfor Sjælland, kan det ofte arrangeres i én bil,

Se transport    ⇔ 1 bil 2 biler
Nordsjælland 200 ,- 400 ,-
Øvrige sjælland 500 ,- 1000 ,-
Lolland / Falster 800 ,- 1600 ,-
Fyn (inkl. bro) 1000 ,- 2000 ,-
Midtjylland (inkl. bro) 1500 ,- 3000 ,-
Sønderjylland (inkl. bro) 1500 ,- 3000 ,-
Nordjylland (inkl. bro) 2000 ,- 4000 ,-

.

Priseksempel:

1. Dinnermusik

1 musiker kl. 18-22.

Grundgebyr, 800 kr. +

4 timer á 600 kr =          3.200

Derefter

2. Dansemusik

2 musikere kl. 22-01.

Grundgebyr for

musiker nr. 2, 800 kr +

2 x 3 timer á 600 kr =    4.400

3. Transport

Fest i Nordsjælland:

2 biler á 200 kr. =              400

I alt:                                 8.800

Din pris

Således kan du nemt beregne din pris for den musik, du ønsker dig til jeres bryllup.

  Book musik til din fest nu!

  Send din forespørgsel på festmusik her.
  Du bliver altid kontaktet indenfor 24 timer efter du har sendt forespørgslen, enten med en bekræftelse eller hvis der er behov for yderligere information.

  3 enkle skridt - sådan gør du:

  1. Oplysninger om festen

  2. Beskriv dit ønske til festmusik

  3. Kontaktoplysninger

  1. Oplysninger om festen

  2. Beskriv dit ønske til musikken

  3. Kontaktoplysninger

  Direkte kontakt

  Ring direkte på 30 24 50 34 og få en snak om mulighederne for musikken til dit arrangement.
  Eller skriv en mail til jespgilbert@gmail.com.