Musik til dans

Et levende dansegulv

.

Solo

Jesper Gilbert

(keyboard, sang

og guitar!)

Efter dinner’en trænger gæsterne til en pause og til at rejse sig fra stolene, imens der gøres klar til dansen.

Alt efter, hvor langt man er nået i programmet mht. kaffe og dessert, begynder jeg med at spille musik med sang, der passer til situationen, men løfter stemningen i forhold til under middagen.

Dansemusikken

Det er typisk, når de første dansepar er kommet på gulvet, at jeg for alvor begynder at spille op til dans. Lydstyrken skrues lidt op, og jeg spiller med ”full one-man-band”, dvs. el-guitar, stort akkompagnement og sang. Repertoiret er gerne en blanding af nyt og gammelt, så det bedst rammer de gæster, der er til stede. Kendte numre og hits gennem tiderne. Ved at se, hvad publikum reagerer på og gerne danser til, afstemmer jeg løbende repertoiret, så det passer til de fleste.

Som entertainer er jeg vant til at understøtte en ”feel good”-stemning, så gæsterne føler sig godt tilpas og nyder at være til stede.

Dansemusikken plejer at være i sæt á ca. 45 min. Så trænger folk til en lille pause og hvile ørerne, inden man går videre og giver den gas igen.

Livestemning på dansegulvet

Repertoiret altid tilpasset på stedet til situationen, gæsterne, alder mv.

(Wait and press for full screen and sound)

⭐⭐⭐⭐⭐
Kristian Pedersen
Vi havde Jesper til at spille til vores 2×75 års fødselsdag. 75 gæster, alle generationer var til stede. Jesper har en fantastisk indlevelsesevne til at fange hele spektret. Kan varmt anbefale ham. Lever fuldt ud op til vores forventninger og han får fuldt fortjent alle 5 stjerner.

Sluttidspunktet

I sidste sæt inden det aftalte sluttidspunkt kan det være en god ide, at værten lodder stemningen og tager stilling til, om jeg skal afrunde festmusikken hen mod sluttidspunktet ved at ”fyre den af”, så alle bliver forløst og kan ”svæve elegant ud i natten”, eller jeg skal slutte med det glade budskab, at ”natten endnu er ung”, og ”vi tager et sæt til” (som aftalt overtid).

Natmad

Man skal være opmærksom på, at når natmaden er sat frem, bliver gæsterne naturligt lidt tungere i maven, og at musikken derefter ofte gør sig bedst ved at gå lidt ned i intensitet og bliver til hyggelig ”late night”-baggrundsstemning, evt. med glade syng-med kvaliteter, hvis stemningen er til det.

God musik gi’r glade gæster

Jesper Gilbert
.
Musiker Jesper Gilbert jespgilbert.dk

.

2 musikere

Præst og Gilbert

.

Dinner dans

Dinner og dans med duo Præst og Gilbert

Dinner

Musik til reception og/eller dinnermusik med duoen Præst og Gilbert sætter prikken over i’et. Det hæver hele niveauet for arrangementet, og gæsterne får mulighed for at nyde det elegante sammenspil mellem instrumenterne, imens de uforstyrret kan fordybe sig i samtalen. Evt. med lækker diskret sang hen mod slutningen efter ønske.

Niveauet er af højeste karat, og disse meget erfarne musikere vil med deres underspillede musikalske overskud forstå at gøre arrangementet mindeværdigt.

Dans

Når denne topprofessionelle duo spiller op til dans, ”kører det bare”. Stor erfaring og indlevelsesevne med alt fra familie- og firmafester til receptioner, loger, bryllupper, kræmmermarked og halbal. Med et kæmpe velfungerende repertoire tilpasset det aktuelle publikum er dansegulvet gerne fyldt af glade mennesker.

Den store, flotte lyd og de mange titler med sprød 2-stemmig sang hæver niveauet og gør, at arrangørerne trygt kan regne med en sikker succes.

Dinnermusik og underholdning

Duo’en spiller ofte til dinner inden dansen. Vi laver også underholdning, hvor gæsterne f.eks. inddrages i festlige konkurrencer. Spørg til Dansktopquizz’ en, Grand Prix Quizz’en eller Juleshowet (Se også Juletræsfest).

Lyt til musikken her

Vælg dinner- eller dansemusik:

 1. Mix-kort: Kort potpourri
 2. Mix: Lidt længere smagsprøver
 3. Titel: Hele nummeret
 1. Diner-mix-kort
 2. Diner-mix
 3. Danse-mix-kort
 4. Danse-mix
 5. Halleluja
 6. Dream A Little Dream
 7. Side by Side
 8. Breaking Up
 9. Love Is In the Air
 10. Bye Bye Love
 11. You Never Can Tell
 12. Walk Of Life

⭐⭐⭐⭐⭐

Jesper og Præst spillede til min datters bryllup og sjældent har jeg dog oplevet noget så fantastisk. Der blev spillet dejlig let diner musik af Jesper og senere trådte Præst så til og der blev spillet op til dans. Dansegulvet var stort set fuldt konstant. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til dem. Intet mindre en fem stjerne kan gør det.

.

Top duo

Musik til dans med Jesper GilbertDansemusik v. Jesper Gilbert Barnedåb Bryllup Familiefest eller -træf Housewarming Kobberbryllup Sølvbryllup Guldbryllup Fest i logen Jubilæum Standerhejsning Fest i foreningen Julefrokost Sommerafslutning Temafest (efter aftale) Surpriseparty

.

3 musikere

Anne Weiss

med Præst & Gilbert

.

Sangerinde danse duo

Anne Weiss med Præst og Gilbert

Jesper Gilbert (guitar, sang),  Anne Weiss (sang),  Eric Præst (keyboards, sang)

Duo’en kan udvides med den forrygende Anne Weiss (sang), der bl.a. er kendt for sit ”Tina Turner-show”. Meget velfungerende dansetrio, der med sprudlende humør, kompetent musikvalg til publikum og stor lyd i den grad får folk på dansegulvet!

Hun synger jo som en tyfon! Fedt!

Henrik Sjøgren

.

Anne Weiss, Præst & Gilbert spiller til dans
.
Jesper Gilbert spiller til dinner and dance

.

5 musikere

Cyclame

Rock, soul, rhythn’n blues

No Doctor spiller op til den fede fest med gode gamle numre

.  Henrik Skøtt (drums), Ivan Helms (keyb.), Ib Gustafsson (vocal)   Jesper Gilbert (guitar, vocal), Kim Pii (bas, vocal)

(Press for full screen)

Rock, soul, rhythn’n blues-bandet til den fede fest med dans til gode gamle numre som Born To Be Wild, Gimme some Lovin’, Soul Man, Summer In the City, Hotel California m.fl.

Alle kommer ud på gulvet anført af Ib Gustafsson’s stærke vocal med et band, der er rigtig godt sammenspillet gennem mange år. Især samarbejdet mellem bas og trommer har gjort disse musikere kendte for sammen at swinge som død og helvede, så ingen kan sidde stille.

(Press for full screen)

Lyt til musikken her

 1. Need No Doctor NO DOCTOR 3:39
 2. I Can´t Turn You Loose NO DOCTOR 2:50
 3. Magic Carpet Ride NO DOCTOR 2:44
 4. Phone Booth NO DOCTOR 2:56
 5. Somebody Help Me NO DOCTOR 2:31
 6. Soul Man NO DOCTOR 3:11
 7. Ain´t No Room NO DOCTOR 4:26
 8. Susie Brown NO DOCTOR 3:29
 9. Shine On NO DOCTOR 4:14

Den helt rigtige livemusik fra op gennem 60’erne og frem.  Musikalsk inspiration fra navne som bl.a. Steppenwolf, Spencer Davis Group, Sam & Dave, Santana, Joe Cocker, The Eagles, Stones, T. Rex og John Mayer.

Lyt også til vores nye album 2023 kun med egne numre: Søg kunstner. Cyclame. Album:  Finally back

Et sikkert valg, hvor de gamle får de unge med på en fest med gang i!

Få særtilbud på Cyclame

Vi kan give en særligt god pris, der er billigere end du ser i prisberegneren nedenfor. Udfyld kontaktformularen og få dit særtilbud på musik med Cyclame. Eller kontakt Jesper direkte på 3024 5034 til en hyggelig, uforpligtende snak om mulighederne.

No Doctor spiller til fed dansefest

.

Band til fed dansefest

.

Jesper Gilbert spiller til dinner, party and dance

God musik - god pris

Beregn let prisen for at få musik til dit arrangement. De ting, som har betydning for prisen er:

1. Booking af dagen

Ved at afsætte dagen siger en musiker nej til muligheden for et andet spillejob, men sørger for leje af udstyr, transport og opstilling fra ca. 1 time før spillestart samt nedpakning af udstyr.

800 kr. pr. musiker.

2. Timepris

Kvalifikation. Når man gerne vil have en musiker til at spille, skal man huske, at man betaler for højt specialiserede kvalifikationer, som det har krævet mange års arbejde at beherske.

+ 600 kr. pr. time pr. musiker fra aftalt tidspunkt for at være spilleklar til sluttidspunkt. Der vil være mulighed for at aftale overtid på stedet.

3. Transport

+ Transport afhængig af afstanden. Hvis to musikere bookes til et helt arrangement udenfor Sjælland, kan det ofte arrangeres i én bil,

Se transport    ⇔ 1 bil 2 biler
Nordsjælland 200 ,- 400 ,-
Øvrige sjælland 500 ,- 1000 ,-
Lolland / Falster 800 ,- 1600 ,-
Fyn (inkl. bro) 1000 ,- 2000 ,-
Midtjylland (inkl. bro) 1500 ,- 3000 ,-
Sønderjylland (inkl. bro) 1500 ,- 3000 ,-
Nordjylland (inkl. bro) 2000 ,- 4000 ,-

.

Priseksempel:

1. Dinnermusik

1 musiker kl. 18-22.

Grundgebyr, 800 kr. +

4 timer á 600 kr =          3.200

Derefter

2. Dansemusik

2 musikere kl. 22-01.

Grundgebyr for

musiker nr. 2, 800 kr +

2 x 3 timer á 600 kr =    4.400

3. Transport

Fest i Nordsjælland:

2 biler á 200 kr. =              400

I alt:                               8.000

Din pris

Således kan du nemt beregne din pris for den musik, du ønsker dig til dit arrangement.

  Book musik til din fest nu!

  Send din forespørgsel på festmusik her.
  Du bliver altid kontaktet indenfor 24 timer efter du har sendt forespørgslen, enten med en bekræftelse eller hvis der er behov for yderligere information.

  3 enkle skridt - sådan gør du:

  1. Oplysninger om festen

  2. Beskriv dit ønske til festmusik

  3. Kontaktoplysninger

  1. Oplysninger om festen

  2. Beskriv dit ønske til musikken

  3. Kontaktoplysninger

  Direkte kontakt

  Ring direkte på 30 24 50 34 og få en snak om mulighederne for musikken til dit arrangement.
  Eller skriv en mail til jespgilbert@gmail.com.