Læs anmeldelser her:

⭐⭐⭐⭐⭐
Hvis man vil være sikker på at få en god og festlig fest, så vælg trygt Jesper som musiker.
.
⭐⭐⭐⭐⭐
God musiker. Han gjorde dagen helt speciel for vores beboere.  Han fandt alle de gode sange frem som passede til vores fest.  Jeg kan varmt anbefale ham.
.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tak for en SUPER aften!
Vi havde Jesper og han søn Oscar ude og spille til vores Bryllup i Sorø i sidste uge.  De havde perfekt forståelse af hygge musik under middagen, og så spillede de op til dans bagefter, hvilket de gjorde helt perfekt …
God blanding af gamle danske klassikere og best of the 60´s…
Et perfekt arrangement.
Mange tak!
.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kristian Pedersen
Vi havde Jesper til at spille til vores 2×75 års fødselsdag.  75 gæster, alle generationer var til stede.  Jesper har en fantastisk indlevelsesevne til at fange hele spektret.  Kan varmt anbefale ham.  Lever fuldt ud op til vores forventninger, og han får fuldt fortjent alle 5 stjerner.
.
.
⭐⭐⭐⭐⭐
Positiv: Kvalitet, Professionalisme
Jesper gjorde en dejlig konfirmation endnu bedre.  Han læste rummet og publikum i mange aldre perfekt og skabte en super stemning.  Der var dans, sing-along og dejlig baggrundsmusik – og det virkede som om,  Jesper kunne håndtere alle ønsker. Jesper kommer helt sikkert med igen næste gang,  der er stor fest 🙂
.
.
⭐⭐⭐⭐⭐
Jesper har underholdt til dinner og dans ved “dobbelt” fødselsdag.  Vi kan varmt anbefale Jesper til lignende arrangementer. (Translated by Google) Jesper has entertained for dinner and dancing at “double” birthday.  We can highly recommend Jesper for similar events.
.

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi i Birkerød Bymidte og på Birkerød Torvedage har flere gange haft meget stor fornøjelse af Jesper Gilbert i flere konstellationer – senest med Silver Power, og jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger. De har spredt glæde i Hovedgaden – på Torvet – og når de spiller i butikkerne.
.

⭐⭐⭐⭐⭐

Camilla Christiansen

Camilla Christiansen

Super dygtig musiker. Meget behagelig person, og dygtig til at fornemme stemningen til vores reception. Han spillede den helt rette type musik, i det helt rette lydniveau, så det skabte en behagelig atmosfære. Jeg vil helt sikkert anbefale ham som musiker til events, receptioner o.l.

Svar Det var en fornøjelse at spille afdæmpet til jeres fine reception

 

.

⭐⭐⭐⭐⭐

Laila Appelgren

Jesper og Præst spillede til min datters bryllup, og sjældent har jeg dog oplevet noget så fantastisk. Der blev spillet dejlig let diner musik af Jesper, og senere trådte Præst så til, og der blev spillet op til dans. Dansegulvet var stort set fuldt konstant. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til dem. Intet mindre en fem stjerne kan gør det.

.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirsten Broager

Kirsten Broager

“The Trio” spillede på Birkerød Torvedage på en skøn solrig lørdag. Vi kunne ikke have ønsket os bedre musik. ”The Trio” hyggede om de mange besøgende, cafégæsterne, om stadeholderne og deres kunder. Det skabte den bedste torvestemning. Det er ikke første gang, at Jesper m.fl. har spillet på Torvet – altid med stor succes. Kan varmt anbefale at kontakte Jesper til enhver anledning!

⭐⭐⭐⭐⭐

Kim Bogø

Mange tak for jeres bidrag til en helt igennem fantastisk fest. Dejlig dæmpet musik under spisningen og fuld knald på da vi skulle danse. Vi kunne ikke ønske det bedre.
MVH T&K

Svar  Ja, selv tak, Kim!
Mette og jeg i duoen Celebrations blev også glade for, at du skrev:
”Mange tak for jeres bidrag til en meget vellykket fest.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Inger Kuch Poulsen

Jesper Gilbert har de sidste 8 år været spillemand på vores sommerskole for psykiatri-interesserede sygeplejerskestuderende.
Jesper er en fantastisk entertainer og kan få gang i ethvert selskab, og de unge mennesker elsker ham – de synger så teltdug og stearinlys blafrer.
Sommerskolens højdepunkt er, når Jesper kommer med sin guitar og spiller op til sang. Det går lige i hjerterne på de unge mennesker – hver gang.Inger Kuch Poulsen
Uddannelseskonsulent
Region Hovedstadens Psykiatri

⭐⭐⭐⭐⭐

Kasper Rasmussen

Vi havde den store fornøjelse af at have Jesper Gilbert og søn Oscar Gilbert til at spille til vores bryllup på Bandholm Hotel.  Jesper stod alene for helt eminent underlæg til middagen på både klaver, guitar og vokal. Han ramte stemningen helt perfekt og hans repertoire spændte vidt og var helt med på de forskellige musikalske indslag fra gæsterne. Da festen gik fra spisning til dans, ankom Oscar, og sammen leverede duoen en masse musikalske perler præcis som lovet. Festen varede længere end planlagt, og duoen fortsatte uden tøven således, at festen kunne fortsætte indtil fødderne ikke kunne mere. Vi kan helt klart anbefale både Jesper og Oscar Gilbert til jeres arrangement.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lisbeth Dohring

Hvis jeg kunne, ville jeg give Jesper Gilbert 6 STORE stjerner.  Han gjorde min 60 års fødselsdag så festlig – sjældent er der blevet danset og sunget så meget,- jeg er høj endnu.  Jeg havde ønsket musik og sang af Kim Larsen, en masse 80er hits, mange af alle de sange, vi elsker at hade – men jeg skal love for, at det får folk op på dansegulvet og alle synger med på – Du burde købe dig en tyroler hat … Tusind tak Jesper. Jeg vil aldrig glemme den dag.De Kærligste hilsner Lisbeth Dohring

Svar Ja, selv tak, Lisbeth! Det var som altid en fornøjelse at være med til at understøtte et arrangementet i lige den ånd, der blev ønsket – af dig!
Kh Jesper Gilbert
🎶🎹😀🎤🎸👍
.
⭐⭐⭐⭐⭐

Kirsten Broager

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Mads Juncker

Tilbage