Læs anmeldelser her:

5,0

⭐⭐⭐⭐⭐

Kim Bogø

Mange tak for jeres bidrag til en helt igennem fantastisk fest. Dejlig dæmpet musik under spisningen og fuld knald på da vi skulle danse. Vi kunne ikke ønske det bedre.
MVH T&K

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Inger Kuch Poulsen

Jesper Gilbert har de sidste 8 år været spillemand på vores sommerskole for psykiatri-interesserede sygeplejerskestuderende.
Jesper er en fantastisk entertainer og kan få gang i ethvert selskab, og de unge mennesker elsker ham – de synger så teltdug og stearinlys blafrer.
Sommerskolens højdepunkt er, når Jesper kommer med sin guitar og spiller op til sang. Det går lige i hjerterne på de unge mennesker – hver gang.

Inger Kuch Poulsen
Uddannelseskonsulent
Region Hovedstadens Psykiatri

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Kasper Rasmussen

Vi havde den store fornøjelse af at have Jesper Gilbert og søn Oscar Gilbert til at spille til vores bryllup på Bandholm Hotel. Jesper stod alene for helt eminent underlæg til middagen på både klaver, guitar og vokal. Han ramte stemningen helt perfekt og hans repertoire spændte vidt og var helt med på de forskellige musikalske indslag fra gæsterne. Da festen gik fra spisning til dans ankom Oscar og sammen leverede duoen en masse musikalske perler præcis som lovet. Festen varede længere end planlagt og duoen fortsatte uden tøven således at festen kunne fortsætte indtil fødderne ikke kunne mere. Vi kan helt klart anbefale både Jesper og Oscar Gilbert til jeres arrangement.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Lisbeth Dohring

Hvis jeg kunne ville jeg give Jesper Gilbert 6 STORE stjerner, Han gjorde min 60 års fødselsdag så festlig- sjældent er der blevet danset og sunget så meget,- jeg er høj endnu, -jeg havde ønsket musik og sang af Kim Larsen, en masse 80er hits, mange af alle de sange, vi elsker at hade – men jeg skal love for, at det får folk op på dansegulvet og alle synger med på – Du burde købe dig en tyroler hat…..Tusind tak Jesper. Jeg vil aldrig glemme den dag.

De kærligste hilsner Lisbeth Dohring

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Mads Juncker

 

Tilbage